Alle foto's worden geleverd op hoge resolutie zonder watermerk voor afdrukken en op webformaat voorzien van watermerk voor op social media. Via een linkje krijg je inzage in alle foto's, uiteraard heb je zelf de keuze welke foto's je graag bewerkt wilt ontvangen.Portretfotografie en Kinderfotografie

Het vast leggen van een spontaan en ontspannen sfeer is mijn streven bij het maken van portret foto’s. Samen met u / jullie gaan we opzoek naar een mooie locatie. Denk hierbij aan strand, bos, industrieel maar ook een eigen achtertuin kan soms een prima plek blijken te zijn.  Tijdens de shoot is er gelegenheid voor 1 kledingwissel.

Pakket Brons €60,-               5 foto’s 

Pakket Zilver  €75,-              7 foto’s 

Pakket Goud  €100,-              12 foto’s 

Pakket Gezin  €85,-              8 foto’s 

Gezinsfotografie t/m 8 personen


Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd. Je kindje en buik groeien gestaag. Ik leg deze speciale periode graag voor je vast door middel van een fotoreportage. Het mooiste is om dit tussen week 32 en 36 te doen. Samen gaan we opzoek naar een mooie locatie voor deze reportage. De kledingstijl en sfeer laat ik geheel aan de aanstaande ouders over. De een vind het mooi om de buik bloot te tonen en de ander laat deze juist zien met een mooie omgebonden sjaal of doek. Wat je voorkeur ook heeft…alles is een mooie herinnering. Uiteraard is het geen probleem om deze shoot samen met je partner of evt. broertjes/ zusjes vast te leggen.

Prijs €100,- 

Hiervoor ontvang je 8 foto’s 


Newbornshoot

Voor deze reportage kom ik uiteraard bij u thuis omdat dit voor uw kleintje het prettigst is. Ik heb niet veel ruimte nodig en kan eigenlijk overal wel een mooie set opbouwen. Hoe jonger uw baby is des te makkelijker het voor mij is om een fotoreportage te maken. Pasgeboren baby’s slapen de eerste 3 weken nog erg diep waardoor ze gemakkelijk in speciale houdingen te plaatsen zijn. Voorafgaand aan de shoot overleggen we samen waar jullie wensen liggen, wat jullie smaak is en daar pas ik mijn fotografie op aan. Ik neem een klein kacheltje mee zodat we de baby lekker warm kunnen houden, tevens neem ik een speciaal kussentje mee waarop we de baby makkelijk in verschillende houdingen neer kunnen leggen. 

De duur van een newbornshoot is afhankelijk van de kleine, het werkelijke fotograferen zal hooguit een uur in beslag nemen.

Prijs €100,-

Hiervoor ontvang je 8 foto’s.

Boek je deze shoot in combinatie met zwangerschapsfotografie dan krijg je een korting van €20,-


Loveshoot

Wat is er mooier dan jullie liefde voor elkaar vast te leggen door middel van foto's? Ik trek er graag met jullie op uit om een mooi romantisch plekje te bezoeken en daar foto's et maken. Het zo gehete "gouden uurtje" is hier erg geschikt voor. Het licht word dan zachter en geeft een romantisch sfeertje.. 

Deze shoot is ook heel erg geschikt voor een mooie foto op jullie huwelijks of verloving aankondiging. 

Prijs €100,- 

Hiervoor ontvangen jullie 8 foto’s 

NIEUW!!

 

Voorwaarden 

  • ESSFotografie stuurt de cadeaubon op na betaling
  • Cadeaubonnen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar
  • De cadeaubon is een jaar geldig na de uitgiftedatum
  • De cadeaubon is niet in wissselbaar voor geld en kan niet worden geretourneerd.

Wil jij graag een cadeaubon bestellen? Vul onderstaand vragenformulier in!