De fotoshoot

Nadat jij je hebt aangemeld voor een fotoshoot zullen we in eerste instantie contact hebben via mail, messenger of instagram DM. Al snel zal ik jou vragen om over te gaan op Whatsapp. Ik ben veel onder weg, maar Whatsapp berichtjes zie ik snel. Je mag mij uiteraard ook direct via Whatsapp benaderen.

We bespreken wat voor soort foto's je graag wilt en welke lokatie je in gedachten hebt. Uiteraard denk ik met je mee, ik weet intussen veel mooie plekjes.

Jouw voorbereiding

Wanneer we een dag, tijd en locatie hebben afgesproken, wil jij natuurlijk de mooiste foto's. Dit kan ik niet alleen, hier heb ik zeker jouw hulp bij nodig. Zorg er daarom voor dat je paard er verzorgd en schoon uitziet. Neem eventueel een borstel mee om de laatste vlekjes weg te werken. Baby lotiondoekjes zijn ook erg handig. En met oliedoekjes kun je bepaalde delen mooi laten glimmen.

Indien jezelf ook graag op de foto wilt is het prettig wanneer je er zelf ook verzorgd uit ziet. Dit kan zijn in een mooie jurk, maar wanneer je graag in ruiterkleding op de foto wilt is dat uiteraard ook prima. Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt. Het is wel aan te raden om rustige effen gekleurde kleding te dragen. Hierdoor blijft de focus op het geheel van de foto liggen en niet op jouw kleding. Ik geef graag tips over welke kledingkleur het mooist bij de locatie past.. 

Tijdens de fotoshoot kun je gebruik maken van mijn fotohalsters, ik heb er meerdere in de meest gangbare kleuren (wit, zwart, bruin en beige) Dit halster kan ik achteraf in photoshop weg werken zodat het lijkt alsof jouw paard los staat. Je kunt er ook voor kiezen om het eigen tuig te gebruiken. Hierbij geld natuurlijk ook weer dat wanneer deze schoon is het het mooiste resultaat geeft

Op de dag van de fotoshoot is het erg prettig wanneer jij iemand mee kunt nemen. Deze kan helpen assisteren met het vasthouden van je paard e/o de aandacht te trekken.

Graag wil ik je vragen om een mestboy mee te nemen wanneer we op een andere locatie dan op jouw stal gaan fotograferen. We kunnen de plek dan netjes en mestvrij achterlaten.

Mijn voorbereiding

De dagen voor de fotoshoot houdt ik het weer goed in de gaten. Indien er slecht weer voorspelt is (regen of erg donker) zullen we de fotoshoot in overleg verzetten naar een andere datum. Is de locatie openbaar? Dan controleer ik deze ook, of vraag jou dit te doen wanneer de locatie bij jou in de buurt is. Zo komen we niet voor verrassingen te staan. Betalingen heb ik het liefst niet cash, ik stuur de dag voor onze afspraak een tikkie via Whatsapp..

De fotoshoot zelf

Alles is geregeld en doorgesproken, we zien elkaar dus op de afgesproken locatie. Onderweg kan er altijd wat tegen zitten, dat is geen probleem, maar even bellen of appen vindt ik wel aardig. 

We gaan gezellig aan de gang! Ik zal zelf met ideeën komen en aanwijzingen geven, maar laat het zeker ook weten wat voor wensen jij hebt. Paarden zijn helaas niet te instrueren, ik sta dan ook vaak turend door mijn zoeker te wachten op net dat juiste moment. Ik heb engelen geduld, dus maak je niet druk. Blijf lekker ontspannen, dan blijft jouw paard dit ook. Ik leg geen tijdsdruk op de fotoshoot, dus we kunnen doorgaan zolang jouw paard dit accepteert.

Na de fotoshoot

Omdat ik vaak de helft vergeet te vertellen krijg je van mij een folder mee waarin precies beschreven staat hoe jij in het bezit komt van de foto's.