Meeloopdag / Portfoliodag 

 

Groepsdag

Wanneer jij al beschikt over de basiskennis van fotograferen en graag wilt zien hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot, dan is een meeloopdag echt iets voor jou!

Tijdens een meeloopdag /portfoliodag krijg je de kans om samen met mij te gaan fotograferen. De bedoeling is dat je zelf gaat fotograferen, maar uiteraard geef ik je een aantal tips en tricks over het fotograferen van paarden.  Hierna kun je dit zelf gaan toepassen in de praktijk. Ik ga je laten zien hoe je de mooiste momenten en de band tussen paard en eigenaar vast kunt leggen. Ook laat ik zien hoe ik de modellen aanstuur en gebruik maak van natuurlijk licht. Uiteraard mag je tijdens de meeloopdagen vragen stellen over fotografie.

Tijdens de georganiseerde meeloopdagen kies ik de locatie en de modellen. Op deze dagen kunnen er max. 5 fotografen mee. Hierdoor heb ik ook echt de tijd om jullie vragen te beantwoorden.

Prijs: € 40,-

 

Privé meeloopdag

Wil jij alle aandacht van mij tijdens een meeloopdag? Dan is het ook mogelijk om alleen met mij op pad te gaan. Van te voren kiezen wij samen een locatie uit en kun jij kiezen uit mijn vaste modellen.

Prijs: € 75,-

 

Benodigdheden:

  • spiegelreflexcamera of systeemcamera
  • objectief (liefst een grote zoomlens, bv 70-200mm] 
  • fotografie basiskennis                                                                                                        

LET OP: het bewerken van de foto's achteraf zijn niet inbegrepen in de prijs. Indien je wel graag een workshop nabewerking wilt krijgen, dan kun je hiervoor altijd contact met mij opnemen. 

Interesse? Stuur mij een whatsapp of email.